Studio Speeldoos; dé locatie voor uw online evenement!

Theater de Speeldoos faciliteert graag uw online of hybride event

Nu samenkomen niet kan of coronaproof gezien niet mogelijk is voor de grootte van uw gezelschap, is Theater de Speeldoos wél beschikbaar voor uw online of hybride evenement! Uiteraard volledig coronaproof!

Bij hybride evenementen is een deel van de bezoekers fysiek aanwezig terwijl een deel het evenement via livestream volgt. Bij een online evenement volgen alle deelnemers het evenement via livestream.

Livestream
Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw personeelsbijeenkomst, webconferentie, online bijeenkomst, tv-opname of live registratie? Dan bent u bij Theater de Speeldoos aan het juiste adres! Stelt u zich eens voor: onze prachtige theaterzaal met rood pluchen stoelen en vele lichtjes als sfeervol decor. Of wat dacht u van een black box waarin u zelf de vrije hand heeft qua inrichting en uitstraling? Of het nu gaat om een talkshow, een interview, (product)presentie of congres, alles waarbij u uw publiek via livestream wilt bereiken, is mogelijk in Theater de Speeldoos Baarn!

Met hoogstaande technische faciliteiten, een prachtig decor en een uitstekende ambiance bieden we alles wat u nodig heeft. Ons ervaren team denkt graag met u mee om er een geslaagd event van te maken.

Hybride/Online event (8 uur) inclusief:
- Huur theaterzaal
- Standaard 2 camera’s waarvan 1 bediende camera en een streaming operator
- Maximale zaalcapaciteit bij de 1,5 meterregel: 75 personen
Al vanaf € 2.995!

Voordelen van 'Studio Speeldoos':
• Ongelimiteerde capaciteit via livestream verbinding
• Setting naar wens in te richten
• Professionele (theater)techniek i.s.m. Triple A Studio / Lex Amrein
• Centraal gelegen, goed bereikbaar en gratis parkeren
• Online deelnemersregistratie (optioneel)

In contact staan met uw stakeholders behoort weer tot de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee om dit te verwezenlijken. We nemen al uw zorgen uit handen en staan garant voor een geslaagd evenement.

Horeca
Horecamogelijkheden voor de crew en eventuele deelnemers aan uw hybride evenement op aanvraag. Neem hiervoor contact op via evenementen@speeldoosbaarn.nl. De horecamogelijkheden zijn mede afhankelijk van de coronaregels die op de dag van het evenement gelden.

Veiligheid staat voorop
Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, waaronder 1,5 meter afstand houden, temperatuurzuil, eenrichtingsverkeer in ons theater, etc. Ons coronaprotocol is gebaseerd op de protocollen uit de theater-, film- en horecabranche. Een veilig (hybride) evenement organiseren staat immers voorop!

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van uw online evenement? Of wilt u misschien een kijkje in ons theater komen nemen? Neem dan contact met ons op via evenementen@speeldoosbaarn.nl.
Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in 'Studio Speeldoos'!