Dineren op de bühne

U(w bedrijf) in de hoofdrol
Wilt u uw medewerkers of relaties in de spotlights zetten? Denk dan eens aan een theaterdiner waarbij de artiest letterlijk naast u optreedt. Een dergelijk theaterdiner is bij ons mogelijk op het podium in de Grote Zaal, in onze Kleine Zaal of in het sfeervolle theatercafé.

Theatermenu
De magistrale verrassing van het speciaal voor u gecreëerde podiumrestaurant zal iedereen doen verbazen. Vanaf de 1e akte [het voorgerecht] zal een in samenspraak gekozen artiest(groep) speciaal voor u in deze intieme setting een aantal exclusieve optredens verzorgen tijdens uw Theatermenu.

Heeft u bijzondere wensen, bijvoorbeeld een bepaalde voorstelling of artiest die u per se het podium wilt bieden? Wilt u graag dineren in het theatercafé? Of wilt een voorstelling bewonderen in de Kleine Zaal terwijl u in cafésferen aan een tafeltje van een drankje geniet? Er is heel veel mogelijk. Theater de Speeldoos ontzorgt uw bedrijfsfeest en kan ‘á la carte’ uw wensen vervullen.

Laat Theater de Speeldoos uw bedrijfsevenement verzorgen in het kloppend culturele hart van Nederland. Zakelijk dineren is nog nooit zó verrassend en ontspannend geweest.

Offerte aanvragen

Voor informatie over beschikbaarheid en prijzen, neem vrijblijvend contact op via evenementen@speeldoosbaarn.nl of bel (035) 542 08 47.

“Als gezelschap op het podium dineren is heel speciaal. Voor ons handelsbedrijf was het voor zowel het uiteenlopende personeel als de buitenlandse gasten erg vermakelijk. De entourage tussen de coulisses, de aankleding en de goede artiest maakten het onvergetelijk.”
A. Versendaal – Manager Boorwerk

“De ontvangst, het betreden van de theaterzaal met prachtige belichting, de unieke ervaring van een avondmaal op het podium, de mooie muzikale begeleiding… Kortom, een totaalervaring die ons heel lang zal bijblijven! De Speeldoos is echt een aanrader voor (zakelijke) events!”
F. Boels – Brussel

Vanaf 20 personen, vanaf € 50,- p.p.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via evenementen@speeldoosbaarn.nl of bel (035) 542 08 47.

P.S. Door te kiezen voor Theater de Speeldoos als locatie voor uw bedrijfsevenement draagt u bij aan het behoud van het culturele podium en toont u uw maatschappelijk betrokken ondernemerschap.